Üvegszálas medence

A Nautilus üvegszál erősítésű kompozit medenceszerkezeteket csúcstechnológiával előállított, speciálisan uszodatechnikai alkalmazáshoz fejlesztett alapanyagokból, pontos és folyamatosan ellenőrzött technológiával gyártják, kizárólag kézi laminációs eljárással.

A gondos kézimunka eredményeként az egymásra épülő technológiai rétegek rendkívül tömörek, amely a kiváló szilárdsági tulajdonságok mellett hosszú élettartamot és tökéletes vízzárósságot biztosít a medencetestnek.
A medencék héjszerkezete összesen 7 technológiai réteget foglal magába, amely alapkivitelében is hőszigetelt a beépített polyuretán maganyagnak köszönhetően.

Fontos minőségjegynek tartjuk azt is, hogy medencéink víz felőli, azaz belső felületén két gelcoat réteg helyezkedik el. A külső réteg, amely egy transzparens, kemény védőbevonat óvja a festékpigmenteket is hordozó belső réteget a káros kémiai és fizikai hatásoktól. Ez a gyártásban ugyan jelentős többletköltséget jelent, de az ozmózissal és a kifehéredéssel szembeni ellenálló képességet növeli és ez fontos minőségi követelmény.

A Nautilus medencék kiváló mechanikai tulajdonságát tovább fokozza a medenceperem alá beépített acél zártszelvény koszorú, amely a merevítésen túl a medence biztonságos daruzhatóságát is lehetővé teszi. A medencefal hajlítószilárdságának további növelése érdekében, a falszerkezetet periodikusan ismétlődő, függőleges irányú merevítőbordákkal látjuk el.

A Nautilus medencék elegáns formai megjelenése, funkcionális sokoldalúsága mögött, egy gondosan megépített robusztus medenceszerkezet áll, biztosítva az egyszerű beépíthetőséget és a gondtalan, hosszú élettartamot. 
      

Medencék színválasztéka: Alap monokróm színválaszték 3D csillámos felületű színek

KERESSEN BIZALOMMAL! Helyszíni felmérés - időpont egyeztetésre. Kérjen ajánlatot!

  • Katona Sándor

    Tel: +36-20-495-3114
    Email: katonas@k-m.hu