Fémpalástos fóliás medence

Az előre gyártott fémpalástos könnyűszerkezetű medencék, az uszodatechnika szakterületén a leggyorsabb, és a legkisebb befektetéssel járó megoldás. Akár egy nap alatt “kulcsrakészen”!

A fémpalástos-kör alakú medence szerkezetét egy tűzi-horganyzott festett acélpalást, a vízzárósságát pedig az UV –stabil fóliabélés biztosítja. Kivitelezés szempontjából három formában, (kör, nyolcas és ovális) és kétféle mélységben (1.2 m, 1.5 m) forgalmazzuk.

Az ovális medencetípust statikai öntartóssága miatt igényli, hogy részben vagy teljesen földbe süllyesszük. A kör illetve nyolcas alakú medencék mivel szerkezetileg öntartóak, így akár teljesen kiemelve is felállíthatóak! Mindkét kiviteli forma ellátható homokszűrős vízforgatóval.

Az építőmesteri munka minimalizáltsága miatt, ezen medencetípusokkal a gyors kivitelezés mellett, kis beruházással nagy használati értékű medencéhez juthat.

Az építőmesteri munka jellege egy kavicságyra fektetett hálós vasalású ajzat beton, (ovális típusnál a hosszanti oldalakon zsalukő támfal) illetve a földbe süllyesztett medencéknél a szerkezet körüli sovány-beton (földnedves beton), és a gépház kialakításához szükséges építőanyagok (általában zsalukő).

Szavatosságuk fóliavastagságtól függően 5 illetve 8 év. A fémpalástra a gyártó 25 év élettartalmat biztosít.
A fémpalástos medencéket több mint 15 éve forgalmazzuk, illetve telepítjük. A tapasztalat az, hogy a fóliát 8 – 10 év után esztétikai okokból cserélik, melyet okozhat a vízminőség hanyagoltsága (vízkő, stb…), illetve külső mechanikai tényezők!

Ovális alakú medencék:

A legnépszerűbb medenceforma, amely merevítő idomok nélkül telepíthető, de kizárólag csak földbe süllyesztve.
Statikailag nem öntartó szerkezet, ezért a stabilitását a hosszanti oldalán beton (zsalukőfal) támfallal kell megvalósítani.

Kör alakú medencék:

Ideális típus, amely könnyedén felállítható, illetve lebontható és méretfüggően tökéletes akár egy felfrissüléshez, akár egy pancsoláshoz, így az egész család igényeit könnyedén kielégíti.
Az öntartó, külön tám-szerkezet nélküli kör alakú medencék igény szerint felszín felett, részben vagy teljesen lesüllyesztve is telepíthetők.

Nyolcas alakú medencék:

A nyolcas alakú kivitelt akár statikai mesterfogásnak is nevezhetünk, mivel a két kör alak egyesítésével, melyet egy pár merevítőoszlop tesz lehetővé, az ovális formával ellentétben az 1,2 m mélységű medencéket akár a felszínre is felállíthatjuk.

Tekintse meg AKCIÓS ajánlatunkat: Fémpalástos medence akcióinkhoz klikkeljen IDE!

Vagy a kívánt formára és méretre töltse le árajánlatunkat:

KERESSEN BIZALOMMAL! Helyszíni felmérés - időpont egyeztetésre. Kérjen ajánlatot