Vrac_web_big

Automata váltószelep / kezelőszelep akcióLegújabb fejlesztés az automatizálásban! A legújabb karbantartási technológia amely a legnagyobb kényelmet és védelmet nyújtja, az Ön kényelméért!

 – A medence csak a pihenésről és a kikapcsolódásról szóljon.
 – Leveszi a válláról a karbantartással járó folyamatokat! 
 – Így Időt és energiát takarít meg!


AKKOR DOLGOZIK, AMIKOR SZÜKSÉG VAN RÁ!

Lényeges hogy a környezetünk ahol a pihenésre szánt időt töltjük, minél kevesebb gonddal és több élvezettel járjon. Az automata szelep egy folyamatos felügyeletet tart a szűrőrendszer működésén, és elvégzi az időszakos feladatokat!

ÁLLANDÓ:
Így a felszerelése után ha belép a medencetérbe, vagy éppen ki a kertbe nem fogja szükségét érezni hogy, a gépház felé vegye az irányt szűrőrendszer karbantartási felügyelete miatt! Nincs szükség a plussz odafigyelésre, rengeteg hasznos időt és energiát takarít meg!

Automata váltószelep akcióAKKOR MOS VISSZA AMIKOR SZÜKSÉG VAN RÁ!
Mivel egy beépített nyomásszabályzóval rendelkezik, így a visszamosás akkor történik, meg amikor szükség van rá, ezzel egy folyamatos felügyeletet biztosít és védi a tartályt a túlnyomástól! A nyomáskapcsoló mellett egy beépített programóra felügyeli a rendszert, és hetente egyszer visszamos.

Ára 6/4″: 175. 000,- Ft. /Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák, az árváltozás jogát fenntartjuk!/

– Védi a szűrőrendszert a felesleges terhelésektől
– Kész rendszerekre is könnyedén installálható
– Kizárja az esetleges hibák által létrejött túlnyomásból adódó károk lehetőségét.
– Automata! Így a beállított nyomásértéken, és időzítéseken működik
– Nyomásértéktől függetlenül, heti rendszerességgel karbantart
– Külön visszamosatás, öblítési idő kiválasztása.

május 15-ig ingyenesen telepítjük!
(a kiszállást /Budapest területén/ és a szerelés munkadíját tartalmazza, a kiegészítők szükségessége helyszíni felmérés után: elektromos és egyéb gépészeti átalakítások utólagos egyeztetéssel.) 1 év garanciát biztosítunk!